Välkommen till ännu en STARDUST-säsong den 27:e! Vi hälsar 50 nya medlemmar speciellt välkomna. Hela m,edemsskön är nu avverkad. För att kunna bibehålla våra högklassiga artister till facila inträdespriser fordras ca 50 nya medlemmar varje år. Uppmana gärna vänner och bekanta och familjemedlemmar att söka medlemskap!

Under vecka 33 skickar vi höstprogram och medlemskort.

Först ut denna säsong är:


Fredagen den 7 september 2018

Jacob Fischer and the new generation

play Nat King Cole and Oscar Peterson

Jacob Fischer (g)
Zier Romme Larsen (p)
Mathias Petri (b)
Andreas Svendsen (dr)

Jacob Fischer tillhör Stardusts största favoriter och har varit hos oss 10 gånger, bl a som ansvarig för programmet vid vårt 20-årsjubileum. Nu har han med sig en yngre konstellation - dansk jazz framtid!

Läs mer: www.jacobfischer.dk

Lyssna:
www.youtube.com/watch?v=CtnwklxPA04
www.youtube.com/watch?v=nnuzjPCWH8U


Som vanligt atår Lunds nation för mat och dryck på ett suveränt sätt. Menyn till den 7 september visas här den 30 augusti. Senast såg menyn ut så här:

Meny 20 april 2018

 

Dygnsbakad högrev

kräm på hårdrostad palsternacka, 

Rostad potatis 

rödvinssky 

 

*

Halstrad rödbetsgravad lax 

Äpple & betsallad 

Hovmästarsås

Rostad potatis  

 

*

 Efterrätter

Semifreddo med pistage

Och passionsfrukt

Osttallrik

Kaffe med pralin

Till detta finns alltid välsmakande och prisvärda drycker!

Lunds nation tar emot bordsbokningar. Principerna för detta finns på vår hemsida under fliken "Bordsbokning". Glöm inte att även boka mat, så underlättar det Nationens arbete. Observera att det går att boka max 8 platser per mailadress! Bokning kan ske fr o m fredag veckan före jazzkväll kl. 09.00.

Avbokning av bordsplatser måste ske senast kl. 18 torsdagen före jazzkväll. Styrelsen har i samråd med Lunds nation beslutat att medlem som inte avbokat beställda bordsplatser i tid skall betala 70 kr per plats

För pratglada finns möjlighet att boka i Green Room, dit en videolänk från scenen är kopplad.

Det kommer att bli trångt på vårt jubileum. Vi vill poängtera att matgäster måste komma i tid. Servering av maten kan inte effektueras förrän alla i samma sällskap har kommit. Lunds nation tar kort, dock inte Diners eller American Express. Gäst skall anmälas till rolf@setton.se  senast dagen före jazzkväll. För de som inte vill njuta av måltiden finns det plats på stolar framför scenen, eller i baren.

Insläpp sker kl 19.00. Musiken börjar ca 20.30.

Hjärtligt välkommen den 7 september!

 

 Styrelsen

Bokning: stardust@lundsnation.se     Gästanmälan: rolf@setton.se