Det blev en annorlunda afton på STARDUST med Snorre  Kirk Quintet med Klas Lindquist som oanonserad gäst! Ca 200 personer kunde njuta i fulla drag. Dags igen

Fredagen den 26 april 2019
 Stafetten - Erik Söderlind with friends
 

Stafettkvällen innebär att stafettpinne-innehavaren själv utser musiker, varav minst en måste komma från andra sidan sundet.
Erik Söderlind är gitarrist och kompositör. Hans spelstil bottnar i en amerikansk tradition, med influenser från bland andra Wes Montgomery, George Benson och Grant Green. Söderlind turnerar regelbundet internationellt och har spelat med artister som Magnus Lindgren, Jojje Wadenius, Viktoria Tolstoy, Barbara Hendricks och Frank Vignola.

 

Vilka ”friends” har Erik med sig? Jo det blir Jacob Christoffersen på piano, Thomas Fonnesbaeck på bas och Zoltan Csörsz på trummor. Det är Idel , Ädel Stardustadel, som alla tre besökt oss tidigare!


Läs mer: eriksoderlind.com

Lyssna: www.youtube.com/watch?v=of627iD8imo

 

 


Som vanligt står Lunds nation för mat och dryck på ett suveränt sätt. Köket vill att så många som möjligt beställer mat till hela sällskapet samtidigt med bordsbokningen.


Meny 26 april

 

Varmrätter

 

Helstekt ryggbiff på skånsk oxe, serveras med pommes chateau, långkokta tomater, vårsallad samt bearnaisesås

 

*

Confiterade laxkotletter, serveras med nypotatis, lundasparris, vårsallad samt en krämig citronsås

 

*
Efterrätter

 

Rabarberpaj

Osttallrik

Kaffe med pralin

 

 


Lunds nation tar emot bordsbokningar. Principerna för detta finns på vår hemsida www.stardust.lundsnation.se  under fliken "Bordsbokning". Glöm inte att även boka mat, så underlättar det Nationens arbete. Observera att det går att boka max 8 platser per mailadress! Bokning kan ske fr o m fredag veckan före jazzkväll kl. 09.00.


Avbokning av bordsplatser måste ske senast kl. 18 torsdagen före jazzkväll. Styrelsen har i samråd med Lunds nation beslutat att medlem som inte avbokat beställda bordsplatser i tid skall betala 70 kr per plats

För pratglada finns möjlighet att boka i Green Room, dit en videolänk från scenen är kopplad.

Vi vill poängtera att matgäster måste komma i tid. Servering av maten kan inte effektueras förrän alla i samma sällskap har kommit. Lunds nation tar kort, dock inte Diners eller American Express. Gäst skall anmälas till rolf@setton.se  senast dagen före jazzkväll. För de som inte vill njuta av måltiden finns det plats på stolar framför scenen, eller i baren.

Insläpp sker kl 19.00. Musiken börjar ca 20.30.

Hjärtligt välken den 26 april!

Styrelsen

Bokning: stardust@lundsnation.se     Gästanmälan: rolf@setton.se