Det blev en kanonstart på höstsäsongen med Jacob Fischer i högforn tillsammans med Zier Romme Larsen (p), Mathias Petri (b) och Andreas Svendsen (dr). Drygt 200 personer njöt i fulla drag till en suverän musikalisk upplevelse! Läs Lasse Segers recension i Otkesterjournalen på http://orkesterjournalen.com/wordpress/?p=30435

Vi fortsätter säsongen 

 Fredagen den 5 oktober 2018

med

Hannah Svensson kvartett med Filip Jers

​​​​​​​

med

Hannah Svensson kvartett med Filip Jers

Hannah Svensson (vo)
Filip Jers (munspel)
Ewan Svensson (p)
Mattias Grönroos (b)
Zoltán Csörsz (dr)Hannah Svensson har etablerat sig som en av de främsta vokalisterna i Sverige idag och har spelat in 5 st skivor. Filip Jers är född I Lund. Han kan titulera sig som världsmästare på munspel och har inspirerats av sin stora idol Toots Thielemanns. Varken Hannah eller Filip har varit hos oss tidigare.

Läs mer: www.hannahsvensson.com
www.filipjers.com/index_sv.html

Lyssna:
www.youtube.com/watch?v=0k3mvqLazSo

v=nnuzjPCWH8U

 

Som vanligt står Lunds nation för mat och dryck på ett suveränt sätt. 
 

Meny 7 september 2018

Varmrätter

 

Biff med lök, potatis och rödvinssås

 

Torsk med pepparrot, potatis och smör  

 

*

 Efterrätter

Hemmagjord vaniljglass och färska björnbär

Ostallrik

Kaffe med pralin

Till detta finns alltid välsmakande och prisvärda drycker!
Lunds nation tar emot bordsbokningar. Principerna för detta finns på vår hemsida under fliken "Bordsbokning". Glöm inte att även boka mat, så underlättar det Nationens arbete. Observera att det går att boka max 8 platser per mailadress! Bokning kan ske fr o m fredag veckan före jazzkväll kl. 09.00.


Avbokning av bordsplatser måste ske senast kl. 18 torsdagen före jazzkväll. Styrelsen har i samråd med Lunds nation beslutat att medlem som inte avbokat beställda bordsplatser i tid skall betala 70 kr per plats

För pratglada finns möjlighet att boka i Green Room, dit en videolänk från scenen är kopplad.

 

V vill poängtera att matgäster måste komma i tid. Servering av maten kan inte effektueras förrän alla i samma sällskap har kommit. Lunds nation tar kort, dock inte Diners eller American Express. Gäst skall anmälas till rolf@setton.se  senast dagen före jazzkväll. För de som inte vill njuta av måltiden finns det plats på stolar framför scenen, eller i baren.

Insläpp sker kl 19.00. Musiken börjar ca 20.30.

Hjärtligt välkommen den 5 oktober!

 

 Styrelsen

Bokning: stardust@lundsnation.se     Gästanmälan: rolf@setton.se